Trainingen en Workshops

Trainingen & Workshops

Blijven leren is belangrijk. Enerzijds zorgt het ervoor dat je lekker uitgedaagd blijft in je werk, anderzijds zorgt het ervoor dat je helemaal up-to-date blijft over alles wat er in je vakgebied gebeurt. Als ervaren marketing- en communicatieadviseur geef ik diverse trainingen en workshops. Dat kan een in-company training zijn of een training bij mij op kantoor in Tilburg. De thema’s zijn divers: van content marketing tot influencer marketing en de inzet van social media tot het verbeteren van de vindbaarheid van jullie bedrijf in Google. Daarnaast geef ik ook trainingen waarin je leert hoe je een goed marketing of communicatieplan opstelt. 

Binnenkort volgen hier de data van de open trainingen en een uitgebreidere omschrijving van de diverse trainingsvarianten. Kun je niet wachten en zou je heel graag een training bij willen wonen? Of wil je graag bespreken wat ik voor jullie op locatie kan betekenen? 

Ben je werkzaam in het hoger onderwijs en op zoek naar een gastspreker of een gastdocent voor een college over marketing en/of communicatie? Ik deel graag mijn kennis en maak jongeren graag enthousiast voor het vak. Gezien mijn brede ervaring in diverse sectoren kan ik aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden laten zien hoe het werken eruit ziet in het marketing- en communicatievak.  

Klinkt dat als muziek in je oren? Stuur me dan eens vrijblijvend een mailtje om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.  

communicatietraining workshop marketing