Strategisch Advies

Strategisch marketing en/of communicatieadvies

Of je nu met grote complexe projecten bezig bent of met een wat kleinere opgave, in beide situaties heb je te maken met veel verschillende stakeholders. Zowel intern als extern zijn er mensen betrokken en jij wilt graag dat zij een positieve houding hebben ten aanzien van jouw project. Hoe pak je dat aan? Hoe bereik je deze mensen en wat ga je doen? Ik help jullie met het opstellen van een goed communicatieplan dat aansluit bij de visie van jullie bedrijf op de markt en de doelstellingen die je wilt bereiken. 

Of wil je juist een strategisch advies dat zich richt op een bepaald onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie? Bijvoorbeeld een contentstrategie, social mediastrategie of een influencer marketingstrategie. Ik adviseer je graag hoe je als organisatie het beste uit je middelen haalt! Indien gewenst kan ik de strategie ook voor je ten uitvoer brengen. 

marketing- en communicatiewerkzaamheden

Voorbeelden

Waar kun je nou aan denken? Gewoon eens wat voorbeelden van plannen en adviezen die ik eerder heb opgesteld: 

  • Diverse communicatieplannen t.b.v. de werving van nieuwe kopers voor Vorm ontwikkeling.
  • Diverse project-, kwartaal- en jaar- marketing-en communicatieplannen met als doel het versterken van de bekendheid van MSI als gamingmerk en het lanceren van nieuwe producten in de Benelux, Nordics en Zuidoost Europa voor MSI.
  • Influencermarketingstrategie voor het werven van nieuwe influencers in Scandinavië
  • Communicatieplan opgesteld en uitgevoerd voor project Gasthuiskwartier in ’s-Hertogenbosch. 
  • Opstellen communicatieplannen voor de activiteiten van Make-A-Wish Nederland regio Brabant.
  • Ledenonderzoek bij Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische therapie resulterend in een adviesrapport dat een strategie omvatte hoe deze vereniging het beste met haar leden.
Liggen de plannen er al maar komen jullie niet aan de uitvoering toe? Dan ben je ook aan het juiste adres. Ik ontzorg namelijk marketing- en communicatieafdelingen door (tijdelijk) werk uit handen te nemen. 

Wil je hier meer over lezen? Lees dan hier verder