Marketing- en Communicatiehulp

Marketing- en Communicatiehulp

Komen jullie handen tekort? Ik ontzorg jullie en help je vooruit tijdens de piekmomenten in het bedrijf. Ligt er al langere tijd een project op de plank maar hebben jullie geen tijd om het succesvol uit te werken? Of wellicht heeft jouw bedrijf nog geen communicatieafdeling maar zien jullie ook in dat dit hét moment is om jezelf aan de buitenwereld te laten zien. Ik help je om zowel naar de interne als externe stakeholders de juiste boodschap uit te dragen. Daarbij kun je denken aan:

1. Contentmarketing: het schrijven en publiceren van blogs, artikelen, nieuwsbrieven en social posts.
2. Online marketing: ik optimaliseer je content, zorg ervoor dat je beter gevonden wordt door je doelgroep, bedenk en regel toffe campagnes met online partners en help je om op een slimmere manier meer leads te genereren.
3. Evenementen organiseren: of het nu B2B of B2C events zijn, ik regel het van A-Z. 
4. Public relations: het schrijven en verzenden van persberichten, het onderhouden van perscontacten en het monitoren van de reputatie.
5. 
Influencer management: het vinden van influencers in jouw sector, het organiseren en monitoren van creatieve campagnes en het monitoren van de uitingen. 
6. 
Partnership management: ik zet samenwerkingen op met interessante merken en zet met deze partijen leuke marketingcampagnes op die voor beide partijen voordelig zijn.  

Wil je liever zelf aan de slag maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Kijk dan eens bij de workshops of laat me je adviseren hoe je het beste een strategisch marketing- en communicatieplan kan vormgeven. 

Begin met uitbesteden van marketing- en communicatie

Werkzaamheden die je kunt uitbesteden.

Waar kun je nou aan denken? Een aantal voorbeelden van werkzaamheden die ik al eerder voor klanten heb uitgevoerd: 

 • Het schrijven van blogs over diverse trends en thema’s rondom Activity Based Working en het nieuwe werken voor Vecos.
 • Het bijhouden van projectwebsites en social media, het schrijven van nieuwsbrieven, het organiseren van klantevenementen voor diverse projecten van VORM ontwikkeling. 
 • Het uitdenken van een nieuwe website voor Investmens inclusief het schrijven van alle content en de projectcoördinatie.
 • Het bedenken en uitrollen van een landelijk shop deco project met Mediamarkt. 
 • Influencermarketingtraining gegeven aan marketingmedewerkers van MSI.
 • Het uitbreiden en versterken van de relaties met alle gaming- en techmedia in de Benelux, Scandinavië en de Baltische staten voor MSI.
 • Projectmanagement voor het boek De vele gezichten van Bernhoven, uitgebracht door ziekenhuis Bernhoven.
 • Het opzetten en uitvoeren van Influencercampagnes voor o.a. MSI met bekende Youtubers en Twitch’ers in diverse landen.
 • Het organiseren van (internationale) beursdeelname door MSI tijdens Firstlook (Nederland) GameForce (België), Dreamhack Winter (Zweden) en Game On (Litouwen).
 • Het organiseren van trainingsdagen voor klanten zoals Mediamarkt en Selexion (BNX)
 • Organisatie van diverse mijlpalen in bouw- en vastgoedontwikkeling, zoals eerste steen of start sloop. (samenwerking AM en Heijmans).
Dit is een flinke opsomming, helemaal waar! Ik ben multifunctioneel inzetbaar en kom graag bij jullie een mooi project draaien. Staat wat je wil uitbesteden hier niet tussen? Bel me dan gewoon even en leg me je ideeën voor. Ik denk namelijk graag met je mee!